söndag 14 juli 2024

Prinsgatan, Motala dem 14 juli 2024 - 06:13

 

Vaknade upp till ett riktigt oväder. Det var inte kallt på något sätt men det ösregnade utomhus och på himlen så kunde man inte se något tecken på att det skulle sluta inom en snar framtid.

Såg på nyheterna att Donald Trump skjutits i natt men som tur var för hans del så var det bara ena örat som blev träffat. I ett sånt här läge så känner man sig ju lite tudelad, speciellt när det är en sådan person som Trump som det handlar om. 

Visst är detta hemskt men nu är det också så här att Trump antagligen kommer att tjäna en massa sympatiröster på denna händelse eftersom han ju överlevde med lättare skador så för USA:s och kanske för resten av världens bästa så hade det nog varit bättre om skytten var duktigare på sitt jobb.

Jag vet att det låter rått och jag skäms lite grann men man kan ju titta tillbaka på historien och undra hur världen hade sett ut om Adolf Hitler inte hade slutat sitt tal och lämnat podiet något tidigare än planerat i Bürgerbreukäller i München den 8 november 1939 då en sprängladdning briserade och dödade nio personer som då var kvar.

Man kan ju fundera på det i alla fall.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar