lördag 27 juli 2024

OS invigningen i Paris 2024

 

Eftersom vi var borta större delen av gårdagskvällen så såg jag ingenting av OS invigningen i Paris men jag var ju uppe tidigt denna morgon och när man ser en repris så kan man ju också spola fram en massa snack vilket ju detta program innehöll en hel del av, i alla fall dom första 60 minuterna.

Visst var det en annorlunda, nyskapande och mäktig invigning men efter alla sång och dansnummer, färgsprakande effekter, alla länders båt åkande, tal och en imponerande ljusshow så satt jag ändå och tänkte: När fan ska elden tändas??

Hur imponerande såna här evenemang än är så blir dom ju så gott som alltid vääääldigt långa och till slut så är man mätt på allt. Det var också lite tråkigt att kommentatorerna i TV inte verkar ha fått någon information om alla dom idrottspersonligheter som turades om att bära facklan för det hade varit kul som tittare att få namn på alla.

Det här med att alla länder tog sig fram per båt på Seinne var ju något nytt och rätt coolt men det var ju inte många som deltog i den svenska truppen. Hädanefter så kanske man ska nöja sig med en fanbärare per nation när ändå inte så många idrottare deltar.



 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar