lördag 24 augusti 2024

Prinsgatan, Motala den 23 augusti 2024 - 11:18

 

Det är väl en jädrans tur att man har människor runtomkring som bryr sig, hjälper till och framförallt skämmer bort en. Svärmor levererar en lunch i form av järpar med kokt potatis vilket värmde gott.

Vi har ju inte så mycket köksdetaljer kvar i skåpen eftersom det mesta är nedpackat i flyttlådor så mat framöver får bli av det enklare slaget, denna fredag så blev det revbensspjäll och pommes vilket ju inte krävdes så mycket mer än tallrikar och bestick för två.

På nyheterna så snackades det om den kommande stormen Lilian och i samma veva som meteorologen Pererik Åberg (han med den helt fantastiska frisyren) avslutat sitt prat om vädret så började det blåsa ordentligt ute. Jag tog en bild (se nedan) klockan 19:59 och någon minut senare så blev det kolsvart på himlen varav alla världens vädergudar drabbade samman och tävlade om vem som kunde vara värst.

Vaknade sen på natten av att det lät som om hela balkongen lossnade från väggen. Somnade dock helt sonika om med den tanken att jag inte bryr mig om det nu skulle vara så att balkongen försvunnit eftersom vi ändå ska flytta och det ju inte skulle ligga på vårt ansvar.




 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar