torsdag 15 augusti 2024

Prinsgatan, Motala den 14 augusti 2024

 

Jag är tacksam över att få hjälp med lite vardagliga saker som denna dag då svärmorsan helt enkelt tog sig upp till torget och inhandlade 1 ring Falukorv och 1 pkt Wienergrillare från Mange's Chark. Jag har nu inte varit utanför dörren på 2 veckor och även om det känns lite bättre och rörligheten förbättras så går det ju riktigt långsamt.

Såg på nyheterna att det dom senaste 14 dagarna varit 12 skjutningar i det här landet och då kommer samtidigt Socialdemokraterna med sitt förslag för att få bukt med detta: Skicka hem en broschyr till alla barnfamiljer om det här med rekrytering till gängen.

Ja vad ska man säga. Dessa politiker befinner sig så långt från verkligheten att det är ett under att landet fortfarande fungerar. Danskarna tycker ju i och för sig att Sverige inte fungerar längre. Den svenska gängkriminaliteten har ju spritt sig till Köpenhamn så nu har danskarna precis som norrmännen förstärkt gränskontrollen mot vårt land. En dansk politiker sa i en intervju att dom alltid haft Sverige som förebild men att det nu verkar som allt rasat samman här.

Det är ju fan så man skäms!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar