onsdag 17 april 2024

Robinson 2024 - Sämsta deltagarna någonsin

 

Vi gick igenom dom avsnitt vi hade kvar av Robinson samtidigt som vi åt middag denna kväll och deltagarna (med en och annan undantagen) den här säsongen är nog dom sämsta någonsin. Jag brukar inte engagera mig nämnvärt men jag blir både förbannad och upprörd när man ser en Desirée med obehagliga lösögonfransar tacka nej till Gränslandet och istället åka hem, Fredrik lämnar Gränslandet och åker hem för att han saknar sin familj, Charlotta som hela tiden skrutit om hur stark och bra hon är i alla tävlingar lägger sig i en utslagningstävling för att hon saknar sin pojkvän och hund och vill hem och så Hanna som åker hem av hälsoskäl för att hon innan Robinson fastat och gått ner så mycket i vikt att det vore farligt för henne att fortsätta. Vem i helvete bantar innan man åker till Robinson???

Sen så har dom dessutom mage att stå framför kameran och påstå att dom ändå lämnar rakryggade och med stolthet i kroppen.

Det finns ett par stycken som grät när dom i förtid förlorade dueller och fick lämna tävlingen och det finns mängder med personer i det här landet som nästan skulle kunna göra vad som helst för en chans att få vara med i Robinson, deras platser har tagits upp av bland annat dessa jävla nollor.

Dom här nu som åker hem för att dom saknar sin kudde eller vad nu fan det är för anledning borde skämmas!

Tyvärr så tror jag att det kommer att vara fler som packar ihop och åker hemåt.


The Wall of Shame




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar