onsdag 3 april 2024

Motala den 1 april 2024 - Premiär för Gnaget

 

Så var det då äntligen dags för AIK att göra sin första allsvenska match för säsongen och på pappret så såg det ju hur bra ut som helst: Hemmamatch på Friends och mot nykomligen Västerås.

Västerås överraskade nog alla dock, dom visade ingen som helst nervositet eller respekt och låste upp AIK:s spel på alla planens platser så något eget spel fick Solnagänget aldrig igång. Rutin av spel i den högsta ligan avgjorde dock och till slut så kunde AIK vandra hemåt med 3 poäng men det var med andan i halsen och det finns en del att prata om nu inför nästa match på lördag mot Brommapojkarna som ju också gjorde en bra match mot Gais.


Den här kvällen så blev det att äta rester från Påskafton vilket inte gjorde det minsta, faktum är att det nästan smakade lite bättre. Efter maten så gick vi igenom dom avsnitt vi hade kvar av Robinson, nu börjar det hända saker där minsann. Helene har tyvärr fått lämna Gränslandet vilket innebär att Alex nu får kämpa själv mot alla idioter. Det är svårt att inte bli upprörd när man får följa alla dessa sinnes slöa människor men jag tänker inte låta mig luras att sitta och bli upprörd, man får se det som ren underhållning och garva åt dom istället. Jag undrar hur svårt Anders Lundin har att hålla sig för skratt?






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar