torsdag 18 april 2024

Motala den 17 april 2024

Kollade på kvartsfinalen i Champions League mellan Manchester City och Real Madrid och den matchen var verkligen ett bevis för att idrott allt som oftast inte är rättvist. Real Madrid spelade en bra fotboll i hela 12 minuter därefter så gjorde dom mål och det målet förändrade precis allting. City ägde bollen resterande tid av matchen, dom pressade ner hela Madrid in i deras straffområde och lånade bara ut bollen någon enstaka gång. Dom lyckades att kvittera men efter 90 minuter + 2 x 15 minuters förlängning så var det fortfarande oavgjort och efter straffar så vann Real.

Man vinner inga matcher genom att äga bollen mest eller vinna hörnstatistiken med 22-2 eller ha mängder med målchanser. Man måste göra flest mål, så enkelt är det.