torsdag 23 maj 2024

Motala den 22 maj 2024

 

Var uppe på torget strax innan 10 för det vanliga varannan-onsdag-inköpet av falukorv och wienergrillare hos Mange's Chark sen så blev det att fixa till mitt Robinson Crusoe-liknande huvud inför mötet senare under dagen. Det blev en ordentlig brunch när jag kom hem igen eftersom jag visste att middagen skulle bli senare än vanligt.

Ett telefonsamtal på måndagen blev ett videomöte på tisdagen och ett personligt möte i Mantorp denna onsdag eftermiddag som utvecklades till en heltidstjänst med början måndagen den 27e och som ska sträcka sig, åtminstone augusti ut med möjlighet till en fortsättning.

Detta gick fort och det känns bra för det har inte funnits tid till att fundera, frågor och sånt får väl komma vartefter tänker jag. Om allt går som det ska så ska dokument skrivas på den 23e.

Kom hem från mötet i Mantorp sent på eftermiddagen och efter en enkel anrättning bestående av falukorv och spaghetti så åkte vi och hämtade lite pizzabottnar som Tristans fotbollslag sålt och så blev det en mjukglass vid Borenshult på kvällen.

En dag där en hel del nya intryck slogs om plats i huvudet.










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar