torsdag 16 maj 2024

Motala den 15 maj 2024 - En bra inledning men en usel avslutning

 

Var nere på COOP på morgonen för att panta burkar och petflaskor och samtidigt handla lite och då passade jag även på att ta en promenad utmed kanalen. Massor med sol och minimalt med vind vilket det sistnämnda är rätt ovanligt i den här stan.

Hämtade frugan strax innan 13 och därefter så åkte vi på en lägenhetsvisning här i stan, bara ett stenkast (i och för sig ett ganska långt stenkast) från våran nuvarande adress. Vi har ju tänkt att byta ner oss från en trea till en tvåa och detta objektet uppfyllde väl det vi är ute efter ganska bra även om vi under många år varit bortskämda med stora balkonger och denna tillhörde inte riktigt den kategorin. Vi får se framöver. Vi har lagt in intresseanmälningar på flera lägenheter så vi tänker inte hoppa på den första som dyker upp.

Middagen bestod av ett hopkok av tidigare middagar, frugan min är ju en konstnär i köket när det gäller att ta tillvara på sånt som många kanske skulle kastat i soporna.

Efter maten så blev det att njuta av den helt enastående goda glassen Gammaldags Gräddglass Smultron som var riktigt gräddig och fräsch och med en smak som faktiskt kändes som om det använts riktiga bär i blandningen.

Med en förhoppning om att Gnaget skulle resa sig från förra veckans förlust så satte jag mig framför TV:n för att se dom spela mot Elfsborg på bortaplan. Det blev ännu ett bevis för att ett stort bollinnehav inte betyder ett dugg om man inte gör mål. Denna match var bland det absolut sämsta jag sett Gnaget prestera, spelarna borde tvingas ta sina löner förden här vårsäsongen och ge till fansen för dom har i alla fall gjort ett bra jobb på varje match. När det stod 5-0 till dom gula så släckte jag TV:n och gick och lade mig istället.













Inga kommentarer:

Skicka en kommentar