fredag 24 maj 2024

23 maj 2024 - I väntans tider och lägenhetsvisning

 

Gick mest denna onsdag och väntade på att få dom dokument som jag skulle signera till starten den 27e men det kom bara lite mer info om själva företaget och lite detaljer jag behövde veta. Resten kommer den 24e.

Strax innan 14 så var vi och tittade på ännu en lägenhet och den var väldigt fin och vi hade tackat ja till den om inte sovrummet varit alldeles för litet. Med vår säng därinne så skulle vi inte kunna öppna dom garderober som fanns hur vi än skulle ha ställt den och knappt öppna dörren till rummet som gick inåt. Tyvärr, men den killen som också var där och tittade och var tvåa på listan blev överlycklig när vi gav den vidare till honom så det kändes ändå bra.

Det blev hemmagjord pizza till middag, vi testade en av dom bottnar vi hämtat i tisdags. Riktigt gott och enkelt med en färdig botten.

På kvällen innan det blev läggdags så såg jag några moln ute och det känns som om det var ett tag nu men dom sa också på nyheterna att det skulle kunna komma regn under natten så vi får väl se.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar