måndag 3 juni 2024

Motala den 1 juni 2024

 

Så var den då här, den första dagen i den första sommarmånaden 2024 och inte kunde man väl klaga på värmen direkt. För första gången det här året så hade vi balkongdörren öppen hela natten och det behövdes.

Efter frukost så drog vi iväg till Lionvallen i Borensberg för att kolla på Nathanael och LSW som hade match mot just Borensberg. Det var riktigt varmt och inte någon skugga runt planen så det var tur att vi åtminstone hade vatten med oss.

På vägen hem därifrån så blev det ett glass-stopp i Borenshult innan det var dags för nästa match för LSWMossenplan här runt hörnet, då var det Tristans tur och motståndet detsamma som tidigare. Runt denna plan så finns det som tur är stora träd som ger bra med skugga.

På eftermiddagen så satt vi en stund hemma på Eklunds baksida men blev abrupt avbrutna av ett riktigt oväder med åska, blixtar och ösregn. Det höll i sig någon timma innan det försvann lika snabbt som det kommit och då kändes det i alla fall för en stund riktigt fräscht i luften.

En heldag utomhus började närma sig sitt slut och ingen av oss var speciellt sugna på att engagera oss i en middag så vi köpte helt enkelt grillat. Snabbt, enkelt och gott.

Vi hade börjat kolla på serien Alla utom Vi kvällen innan och fortsatte med några avsnitt innan det blev dags för finalen i Champions League där Dortmund till slut fick ge sig mot Real Madrid trots att jag nog tyckte att dom hade varit det bättre laget.


08:30



11:45



12:45




15:15



16:45



18:45



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar