torsdag 6 juni 2024

Danmark - Sverige den 5 juni 2024 - 19:00

 

Danmark mot Sverige, en match som för Danmark var en uppvärmning inför kommande EM-turnering och för Sverige en träningsmatch där vår nya förbundskapten hade ännu en chans att visa upp ett nytt fräscht och taggat landslag.

Med tanke på vilka spelare vi har i vårt landslag idag så borde vi vara så mycket bättre än vi är. Igår så hade vi en del anfall som såg bra ut men det passas otroligt mycket fel och vi tappar boll i parti och minut och bakåt är det till och från stora hål. Jag tycker synd om Robin Olsen i målet som får slita både som målvakt och extra back. Det här är killar som tränar med boll nästan varje dag och ändå så sitter varken hörnor eller inlägg och råkar ett inlägg komma in så finns det inte en gul tröja därinne att ta hand om bollen.

Jag vet inte vad felet är men bra spelare har vi som sagt. Är det förbundskaptenen som inte klarar av att pussla ihop dom på rätt sätt?

Jag ser ingen som helst förbättring sen Jon Dahl Tomasson tog över och händer ingenting snart så är det nog dags att fundera på det valet.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar