måndag 12 december 2022

Rejmyre den 10 december 2022 - Julbord på Rejmyre Gestgifveri

 





Denna lördag så blev det en tur upp till den lilla orten Rejmyre som ligger ganska exakt mellan Katrineholm och Finspång om det nu förklarar saken.
Vi hade beställt Julbord på Rejmyre Gestgifveri och såg fram emot ett klassiskt fyllt bord med allt vad man vill ha till Julen på det här stället beläget i en anrik gammal bruksmiljö.
Vi blev tyvärr lite besvikna.
Det var ett väldigt ojämnt Julbord där vissa saker som sillen, skinkan, viltskinkan, Jansson och köttbullarna smakade jättebra medan laxen, revbensspjällen, fläskkorven och prinskorvarna inte snmakade någonting alls.
Personalen, som man fick gissa vilka dom var eftersom alla hade olika kläder på sig, bestod av enbart yngre män verkade väldigt stressade och sprang ut och in i köket så att man flera gånger höll på att krocka med dom. Dessutom så verkade dom flesta av dom hjälpa till i köket vilket syntes på deras kläder som faktiskt var rätt nedsölade hos några vilket man ju helst inte vill se som gäst.
Bäst denna eftermiddag var faktiskt ostkakan på efterrättsbordet som var enastående bra.

Efter denna Julmiddag och innan vi åkte hemåt igen så avlade vi ett besök inne på glasbruket där vi var helt ensamma och kunde gå runt och skrota i lugn och ro ett tag.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar