måndag 7 oktober 2024

5 oktober 2024 - Lång resa hem

 

Flyget från Samos var 1½ timma försenat och när vi väl hade fått våra väskor på Arlanda, hittat en buss till hotellet, fått ut bilen, mött upp barn med respektive och föräldrar för en matbit och börjat färden hem till Motala så visade det sig att den nya motorväg som håller på att byggas mellan Västerås och Örebro var avstängd vilket innebar att vi snällt fick följa ett antal orange pilar ut på landsbygden innan vi åter några mil senare kom ut på E18 igen.

Den här resan har varit lite annorlunda på en del sätt. För det första så har ju jag på grund av att vara relativt nyopererad inte kunnat bada eller röra mig på det sätt som jag är van vid, vi har fått leva med en familjemedlem som varit allvarligt sjuk på hemmaplan samtidigt som vi ändå försökt njuta så gott det gick och så en väldigt underlig händelse både på ut och hemresan. Vi beställer aldrig mat på flyget, den senaste gången jag gjorde detta så var det på en tur till USA år 2004. Nu när maten skulle delas ut så fick vi båda plötsligt varsin portion. Vi påpekade att vi inte beställt någon mat men det stod i flygvärdinnans info att vi gjort och betalat för så det var vår mat. Vi kollade igenom biljetter och alla uppgifter vi hade och där stod det ingenting om att vi beställt eller betalat för mat men eftersom flygpersonalen ändå hävdade att det fanns två portioner till oss så var det ju bara att tacka och ta emot. Det konstiga är att det var exakt samma sak på hemresan.

När vi väl var hemma så kollade vi åter igenom alla biljetter och beställningsunderlag och vi har varken bokat eller betalat för någon mat på flyget men fick ändå njuta av en riktigt god måltid med tillbehör på dit och hem. Tack AirTours.

Klockan 22 på kvällen var vi i alla fall hemma och då blev det bara en mugg kaffe och en dusch och sen rakt ner i sängen, ens egna fantastiskt sköna säng.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar