måndag 30 januari 2023

Motala den 28 januari 2023

 

Den här morgonen och förmiddagen så blev det ett par timmar i skidspåren där Emil Persson ännu en gång krossade allt motstånd och visade att han är just nu den oslagbara kungen i långloppscupen.




Efter detta skidlopp så drog vi iväg till Hjärta till Hjärta för att kolla in några lampor eller om det var ljushållare som Marie hade span på. Det märktes att det är den tuffaste månaden på året, löningshelg och så en second-hand butik för det var smockfullt med människor som rev och slet i det mesta. Det blev inte det vi var där för utan istället en lampskärm för att vi sen tog en tur förbi Jysk och där bokade ett vitrinskåp som vi kollat på ett tag.

Åkte förbi Östensson och inhandlade varsin semla som när vi kom hem blev dagens lunch och så var det då dags för nästa kamp i skidspåren, tjejernas sprint.
Det gick väl sisådär men eftersom man är så jädrans bortskämd så betyder ju sisådär ändå fyra svenska tjejer i finalen och två pallplatser. Otroligt.

När då till slut alla skidtävlingar var över för dagen så hade solen så gott som försvunnit bakom träd och hustak och det var dags för oss att slänga på oss kläder, hämta dom två äldre barnbarnen och bege oss till Pinchos för middag.








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar