tisdag 24 januari 2023

Tornby (Linköping) den 22 januari 2023 - Jureskogs

 

Efter en hel del shopping runt Tornby Handelsplats utanför Linköping så blev det middag på Jureskogs. Snabbmat utan Skräp är ju den här restaurangkedjans motto, råvarorna ska så långt det är möjligt tas lokalt och det märks verkligen. Köttet som hamburgarna är gjorda på är riktigt saftigt smakfullt och gott, det är fräsch och enkel mat.

Tyvärr så tycker jag personligen att inredningen på Jureskogs matställen är riktigt tråkiga och själlösa. Bara för att man sticker ut och skiljer sig lite från övriga snabbmatskedjor så behöver man ju inte vara trist och dessutom så verkade personalen på detta ställe inte ha det minsta koll runtomkring sig för det var skitigt och kladdigt med överfulla återlämningsstationer och sånt förstör ju faktiskt själva matupplevelsen en hel del. 

Jag förstår att inte Johan Jureskog själv har tid att åka runt i Sverige och kolla upp alla sina restauranger men om man nu har sitt namn på ställena så får man nog fan försöka ta sig tid annars så kanske namnet inte är så mycket värt om ett tag.








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar