Ojämn vecka och onsdag och då blev det som vanligt en promenad upp till Torget för att inhandla lite godsaker från Manges Chark & Ost och den här gången så blev det en Falukorv och en Rökt Lantkorv.
Dom här sidorna är en form av dagbok där jag delar med mig om det mesta i och runtomkring mitt liv, min familj och vänner, resor, böcker jag läst, filmer jag sett, sport, whisky och öl jag druckit och så en hel del foton och en massa gnälliga åsikter om det mesta.
Ojämn vecka och onsdag och då blev det som vanligt en promenad upp till Torget för att inhandla lite godsaker från Manges Chark & Ost och den här gången så blev det en Falukorv och en Rökt Lantkorv.
Ett recept kastades på mig på Facebook och det såg så gott ut att jag bara kände mig tvungen att testa det på min fru.
Två bröstfiléer av kyckling bitades upp och kryddades med salt, svartpeppar och oregano för att sedan stekas i margarin och lite olja från en burk med soltorkade tomater.
Samtidigt som kycklingen fräste i pannan så blandade jag ihop en hackad gul lök, fyra pressade vitlöksklyftor, en burk avrunna soltorkade tomater och oregano i en skål samt tog fram en matlagningswhisky som denna dag blev en Fujikai 10yo Single Malt.
Började i köket med att pussla ihop Köttbullar i Gräddsås med Färskpotatis och då i sällskap av en Ardbeg Wee Beastie 5yo Islay Single Malt Whisky.
En förpackning bullar från Dafgårds köpt på Hemköp här i Motala. Bullarna var rätt goda faktiskt men jag kan inte låta bli att undra över antalet bullar i den där plastförpackningen som var tre.
Personligen så tycker jag tre bullar är ett väldigt konstigt antal. Är man en familj på fyra vilket ju är rätt vanligt så är det en som blir utan, är man två som vi är så fick vi ju varsin bulle men fick då dela på den bulle som blev över dagen efter.
Konstigt.