måndag 29 maj 2023

28 maj 2023 - Derby på Tele2 Arena i Stockholm

 

Hur dåligt det än brukar gå för Gnaget så brukar dom alltid skärpa till sig när det handlar om derby och matcherna mot Bajen och DIF så därför såg jag fram mot denna match, tänkte att nu kanske dom kan spela ut och få tillbaka lite självförtroende.

Spelet såg också till och från riktigt bra ut även om det var Djurgården som styrde matchen och när det bara var en kvart kvar och fortfarande mållöst så hade jag ändå förhoppningen om 1 poäng.

Allting grusades dock när DIF gjorde mål och det började att skjutas raketer och knallskott på AIK-läktaren. Efter en del väntan så kom dock spelet igång igen, bara för att någon minut senare bli en utvisning för Gnaget när Björnström bjöd på en stämpling vilket renderade i en massa bråk på plan vilket i sin tur tände ett gäng idioter på läktaren som inte bara sköt raketer mot Djurgårdens målvakt utan även mot dom andra läktarna, dom tog sig över stängslet och attackerade väktarna och även det 30-tal poliser med hundar som tillkallades.

Efter 45 minuter så kunde dom sista fem minuterna spelas klart och det blev förlust även denna match.

Hela fotbollen förlorade dock igår på grund av dessa jävla idioter på läktarna som har mage att kalla sig fotbollssupportrar. Det är inte roligt att ta på sig en AIK-tröja så här dagen efter.




Mossen i Motala den 28 maj 2023 - LSV mot Mantorp

 

Det här var en rätt jämn match, båda lagen följdes åt tills det var 10 minuter kvar då LSV tog tag i spelet ordentligt och ryckte ifrån och såg till att till slut bärga hem segern med 9-6.








söndag 28 maj 2023

lördag 27 maj 2023

Janssons Balkong i Motala den 27 maj 2023 - 05:03

 

Ingen sovmorgon den här lördagen minsann. Frugan skulle till Gekås i Ullared med Camilla och då var ju jag som den morgonpigga personen i familjen tvungen att gå och se till att hon kom upp, fick i sig en mugg med kaffe och alla prylar som behövdes för en tur dit ner med tillhörande övernattning.